Search

Locatie Sabum Mohamed

Verhuizing locatie Sabum Mohamed van sportzaal De Twaalfruiter naar Cultuurcampus (Schakelzaal)
& de start TKD Tigers Vleuterweide

Na jarenlang les te hebben gegeven in een sportzaal in de basisschool de Twaalfruiter was het afgelopen week, 22 sept 2009 eindelijk zover voor Sabum Mohamed, verhuizen naar een echte gymzaal en wel een hele grote 28x14m. Dat hebben de leden wel gemerkt, nu kan er veel meer aan de conditie gewerkt wordenWink.


Met de verhuizing is er ook direct gestart met een nieuwe groep TKD Tigers (3-5j) olv Boosabum Ihsane. TKD Tigers is een uniek programma voor de allerkleinsten en nu al een groot succes. Wij van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN zijn de distributeurs in Nederland en als eerste begonnen in de Benelux.
Overal waar wij starten ( nu al op 6 locaties, zie onze website www.itf-taekwondo.nl, TKD Tigers) komen er nieuwe leden en in Utrecht (Overvecht) hebben wij zelfs een wachtlijst.