Search

Examens IN NAE DO KWAN

In de week van 22 juni 2009 vonden de examens voor de jeugd (22/6) en de volwassenen (26/6) plaats.


Het examen bestaat naast een beetje theorie natuurlijk uit praktijk: techniek, tul, matsogi, hosin sul en bij de volwassenen breektesten (gyok pa). Natuurlijk is een examen een momentopname dus wordt er door de Sabums ook gekeken naar hoe men tijdens de les overkomt, qua inzet, discipline, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en de Do.

Tijdens het examen worden er ook vragen gesteld om te controleren of de uitgevoerde techniek wel de juiste is. De hogere banders moeten daarnaast kunnen laten zien dat ze d.m.v. hun aanwijzingen/correcties technieken van andere Taekwon-Doins kunnen verbeteren.

Met dank aan alle examinatoren:
Sabum Mohamed, Boosabum Liesbeth en Sahyun James en de helpers Jimi-Ikrame en Ihsane