Search

Jeugddag IN NAE DO KWAN

JEUGDDAG ZATERDAG 13 juni 2009 HENSCHOTERMEER

Een record van 56 jeugdleden (4-13 jaar) van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN hebben afgelopen zaterdag zich van hun meest sportieve kant laten zien. Sahyun James, de boosabums Mohamed, Hans, Jamil, Randy, Ikrame, Jimi, Ashin, Samira en Gerrit hebben geprobeerd er samen met de kids een leuke dag van te maken. De weergoden waren ons gunstig gestemd want de dagen ervoor en de zondag daarna viel de regen met bakken naar beneden. Het was perfect weer!
De dag begon met warming-up spelletjes o.l.v. Boosabum Jamil. Hierna, hoe kan het anders, verschillende Taekwon-Do onderdelen, kussentraining, tuls, matsogi en hosin sul.
Daarna kon iedereen zich uitleven bij de diverse spelonderdelen (hoepels, blinddoek, bal in het midden, ballonnen ect). Natuurlijk waren er voldoende pauze momenten om veel te drinken en wat te eten en natuurlijk om te ontspannen.
Nu de spelletjes.Tijdens de verschillende spelletjes komen natuurlijk de Taekwon-Do tenets om de hoek kijken: respect hebben, discipline, doorzetten, samenwerken, elkaar ondersteunen, helpen en eerlijk en oprecht zijn naar iedereen.
Als één na laatste onderdeel werd er touwgetrokken dit is altijd een populair onderdeel van de jeugddag. Hier geeft men alles en wordt er echt als een team samengewerkt.
Als klap op de vuurpijl en afsluiting van de dag werden er aan en in het water oefeningen gedaan en zelfs even gezwommen.

Taekwon en natuurlijk tot volgend jaar!!