Search

NK Taekwon-Do Nijmegen

NK ITF Nederland Sparring-springen en breken

5 april 2009 te Nijmegen

Met een gezelschap van 21 leden vertrokken wij naar Nijmegen, samen met scheidsrechters Friso v Ommeren en Niels Floor. Sabum Kiet was hoofdscheidsrechter. Sabum Mohamed, Boosabum Randy en Sahyun James waren de coaches.
Het was ook de dag waarop de nieuwe sponsor Musubi sports gepresenteerd werd. Sahyun James heeft samen met het bestuur hier lang voor moeten onderhandelen met als resultaat een compleet kledingspakket voor de selectieleden. Het Nederlands Team dat 25 april naar de EK gaat in Benidorm werd ook voorgesteld. Met onze eigen Boosabum Jamil-Jordie en Claire. Voor Claire was er zelfs een televisieploeg aanwezig om haar en Piet te volgen. Helaas komt in september pas de uitzending.
Totaal 25 prijzen gewonnen; 8 Nederlandse titels, 8 tweede prijzen en 9 derde prijzen, m.a.w. een uitstekend resultaat!


Een opsomming:
Ikrame