Search

Trainingskamp selectie leden

Selectie ITF-Nederland op trainingskamp in Zeeland

Vrijdag avond rond een uurtje of 2.00u vertrokken Jordie, Claire, en Jamil voor een trainingsweekend van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN naar Zeeland. Dit ter voorbereiding van de aankomende EK te Benidorm 24-26 april.De reis duurde ongeveer 2 uur i.v.m. een kleine file onderweg. Helaas waren we een beetje vertraagd door dat Jordie nog tot laat moest doorwerken en konden we niet deelnemen aan de eerste training. Het trainingskamp werd georganiseerd door ITF-Nederland. De aanwezige leraren waren Sabum Nanne en Robert, ze verzorgde bijna alle lessen en zorgde ervoor dat het programma goed verliep.

Dag 1

Vrijdagavond kregen de selectieleden een zware conditietraining in de fitness ruimte, er was een speciale fitness instructeur ingeschakeld die met meerdere vechtsporter heeft gewerkt. De fitness instructeur benadrukte dat het belangrijk was om een goede hartslag te cre